MEI 2011

Dit wordt eigenlijk geen klusupdate, deze maand hebben we namelijk niet geklust! De maand begon zeer triest vanwege het plotselinge overlijden van Emiels oma. Slechts een paar dagen na de crematie maakte het grote verdriet echter ruimte voor grote vreugde: 9 mei hebben we onze relatie na bijna 11,5 jaar bezegeld met een geregistreerd partnerschap! Dit hebben we in het geheim gedaan, met alleen onze ouders erbij als getuigen. Het was een heerlijke intieme plechtigheid.
De volgende woorden van de ambtenaar van de burgerlijke stand zijn wat ons betreft nu al legendarisch: “Als jullie na zoveel jaren samen klussen en in een keet wonen toch met jullie volle verstand op deze manier voor elkaar kiezen, dan zit het echt wel goed!”

akte tekenenkersvers paar Visserhoera!!


Een week later zijn we op een geweldige honeymoon gegaan: we hebben 12 dagen in ultieme luxe genoten in designhotel Adam & Eve in Belek, Turkije. We hadden een tweepersoons stoomcabine in de badkamer. Dit vonden we zo zalig dat we maar meteen hebben besloten onze douchezuil in de badkamer te vervangen door een dergelijke stoomcabine. Tja, ook op honeymoon gaat de verbouwing in ons hoofd gewoon door!
zalige sushi
lekker loungen